“Sambil Tunjuk J4ri Teng4h..”- Ini Komen Azwan Ali Dengan Percer4ian Mizz Nina

Pasangan selebriti Mizz Nina dan Noh Salleh dikatakan sudah bercer4i taIak satu di Mahk4mah Rendah Syariah Daerah Gombak Timur, di sini, semalam.

Sumber Harian Metro berkata, pasangan itu terlebih dulu memfailkan percer4ian pada 14 Jun lalu di mahk4mah sama.

Difahamkan, percer4ian mereka di bawah kod kes 055 iaitu permohonan lafaz taIak dengan kebenaran mahk4mah.

Sementara itu, cubaan Harian Metro mendapatkan kenyataan daripada Mizz Nina tidak berjaya apabila mesej dihantar tidak berbalas.

Terdahulu, seorang pengguna Twitter @thentang membuat ciapan berkenaan perkara itu yang kemudiannya memetik nama penyanyi kumpulan Hujan itu selepas ditanya pengguna lain.

“Makin t4kut nak kahwin bila dengar orang cer4i-ber4i ni. Hari ini (semalam) pasangan selebriti yang punyalah baik depan media bercer4i pula pagi tadi dekat Mahk4mah Gombak Timur. Tapi berita tak ‘cover’ pula.

Sebelumnya, akhbar ini melaporkan Noh, 37, atau nama sebenarnya Mohammad Noh Salleh men4fikan mengenai desas-desus keret4kan rumah tangganya yang bertebaran di media sosial pada 13 Julai lalu.

“Entahlah, tiada komen. Korang semua kena tlpu…good luck (selamat berjaya),” katanya ketika ditemui media.

Kemudian, beberapa hari selepas itu Mizz Nina, 42, atau nama sebenarnya Shazrina Azman memuat naik hantaran di Instagram yang seolah-olah memberi bayangan dia sedang melalui saat-saat sukar hingga mengundang pelbagai reaksi netizen.

Masih mengunci mulut mengenai d4kwaan rumahtangganya dengan Noh, ruangan komen dipenuhi dengan ucapan mendoakan yang terbaik buat Mizz Nina.

Pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 2 Julai 2011. Sekitar April lalu, pasangan itu memperkenalkan Musa sebagai anak angkat bagi menyerikan rumah tangga mereka.

D4kwa Ada Vldeo Kurang S0pan Noh Hujan, Punca Rumah Tngga Ret4k

KETIKA kec0h orang mempersend4kan wartawan selepas dislndir Noh dalam temu bual pada sidang media pada 13 Julai lalu, kini warganet beralih tumpuan pula kepada lsu baharu yang mengaitkan vokalis Hujan itu.

Dipercayai terdapat rakaman video yang kononnya menyerupai Noh dalam aksi kurang sopan namun tidak dipastikan sama ada ia Noh atau orang lain.

Ataupun ada pihak sengaja mengada-adakan cerita sema-mata untuk menj4tuhkan penyanyi itu atau mahu mer0sakkan rumah tangganya?

Bagaimanapun menerusi beberapa komen netizen, ada yang mend4kwa tidak akan bergoyang pokok jika tiada angin yang menggoncangnya.

Selain itu kecoh juga apabila di laman sembang forum Internet yang mend4kwa terdapat rakaman perbualan seseorang kononnya bagi mengaitkan kecur4ngan Noh terhadap isterinya.

Gambaran kisah itu seakan-akan menguatkan lagi d4kwaan bukan sahaja berlaku keret4kan rumah tangga mereka namun dipercayai ia juga telah berakhir.

Dalam masa sama status Mizz Nina di media sosial baru-baru ini sering berkongsi kata-kata motivasi seolah-olah menceritakan masaIah dihadapinya.

Antara petikan kata-kata yang ditulis dalam Bahasa Inggeris itu bermaksud; sama seperti mengambil ubat, tiada siapa yang suka kerana pahit namun perlu diambil kerana baik untuk kita.

Tatkala ini kisah mereka sedang diperkatakan, kedua-duanya masih mengunci mulut seolah-olah tiada apa yang berlaku.

Kalau betul kau chet, wajar wartawan bertanya supaya netizen kec4m che4ter

Namun jelas terbayang di wajah Noh, agak kurang senang saat diajukan wartawan mengenai rumah tangganya sebaliknya dia menempelak agar pihak media lebih memberi fokus kepada kerjaya seni artis.

Bercakap kepada media dalam satu acara pada 13 Julai lalu, Noh, 37, men4fikan segala khabar angin burvk tentang rumah tangganya dan menganggap pihak media sudah tertlpu dengan segala gosip panas bertebaran.

“Entahlah, tiada komen… Anda semua kena tlpu. F4ke news,” katanya.

Noh dan Mizz Nina berkahwin pada 2 Julai 2011 dan mereka memiliki seorang anak angkat iaitu Musa.

Reaksi ‘Sinis’ Diva AA Terhadap Pencer4ian Artis

Kata kata pedas pengacara sensasi Azwan Ali yang ada kalanya berbaur sinikal dan terus mengundang rasa kurang senang dalam kalangan pengguna m3dia s0sial.

Terbaharu Azwan, atau lebih dikenali sebagai Diva AA mencetus.kan kemar4han ramai selepas dia berikan reaksi terhadap pencer4ian Noh Salleh dan Mizz Nina.

Dia menulis ‘KESlANNNN! TREND RETISSSS, WHOS NEXT? GTHHH PUII’ diikuti dengan tanda jari di laman twternya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: dailybdbarta dan metro

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment